divendres, 30 d’agost del 2013

Comencem un nou curs!

Benvinguts i benvingudes,

va costar força d'arribar, però amb un obrir i tancar d'ulls ens ha passat l'estiu, hem fet les vacances i ja estem preparats per iniciar una nova edició del club de lectura.

Tenim ganes de començar amb bon peu, i quina millor manera que fer-ho amb noves propostes i iniciatives singulars. Entre les quals hi podem destacar la inauguració d'aquest espai virtual dedicat a la publicació i compartiment de les nostres lectures amb altres clubs de lectura i amb lectors d'arreu. La voluntat d'aquest espai és esdevenir una finestra des d'on tots i totes puguem aportar el nostre granet d'arena, la nostra opinió sobre les lectures realitzades i fins i tot compartir recomanacions i crítiques.

Una altra novetat d'enguany, és la creació del carnet del lector, en coordinació amb la Llibreria Index de l'Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. Amb aquest carnet, els membres del club gaudiran d'avantatges i descomptes en la compra de llibres a aquesta llibreria.



9 comentaris:

  1. Respostes
    1. Molt bé Carme,

      has trencat el gel! Animeu-vos a fer nous comentaris sobre Quatre germanes o qualsevol novel·la que us vingui de gust compartir amb nosaltres!

      Salut i lectura

      Elimina
  2. Hola.,
    Animo a tothom que li agradi llegirr que escrigui els seus comentaris

    ResponElimina
  3. La Montse ens comenta que ja ha començat El club dels optimistes incorregibles, i vosaltres, què esteu llegint?

    Animeu-vos a participar!

    ResponElimina
  4. Per les persones que no son del club us escric el próleg del llibre que estem llegint:"El Club dels optimiste incorregibles" perqué em va agradar.

    Club:nom masculí, d'origen anglès, centre on la gent es troba per parlar, llegir, jugar, associació d'amics.
    M'estimo més viure com a optimista i equivocar-me, que com a pessimista i tenir sempre la raó.
    Anònim

    ResponElimina
  5. Es veritat Assumpció, el pròleg va agradar molt, i ho vam comentar el dia del club! Però com està anant la lectura? Va sense vergonya animeu-vos a fer comentaris del optimistes!

    Bon dia de pluja, quina millor excusa per disfrutar d'una tarda de lectura!

    ResponElimina
  6. També recomano un altre llibre, L'Ombra de la sirena de Camilla Lackberg.És novel.la d'intriga.

    ResponElimina