dimarts, 25 de febrer del 2020

VISITA DE LA MERITXELL LORCA AL CLUB DE LECTURA


HISTÒRIA DE SUPERACIÓ DE LA MERITXELL LORCA 

El darrer llibre que ha llegit el club de lectura és "Els camins de la llum"de Coia Valls on descriu la vida del creador del sistema Braille a més d’oferir una història de superació.
Ahir ens va visitar la Meritxell Lorca Requena i ens va explicar la seva història.
La Meri va patir una malaltia als 15 anys on i ahir ens va visitar i ens va explicar la seva història.
La Meri va patir una malaltia des dels 4 anys fins al 15 que va ser quan va perdre del tot la visió. Ella no ha parat de superar-se i en un any ja sabia llegir el Braille.
Avui en dia té una linia braille per llegir llibres d'actualitat, els descarrega  a l’aplicació que té a l’iphone i el que fa l'aparell es convertir-lo en Braille segons va llegint.  Ens explica que un llibre traduït al Braille ocupa quatre vegades més que un normal. Ens diu que quan estudiava necessitava una gran maleta i una bona esquena per poder portar els llibres.
 Ens va explicar que ara actualment té un gos guia que es diu Thor i per ella significa molt, són els seus ulls. La gent que forma part del club va quedar meravella de la força, la voluntat, de la lluita diaria i la superació que té la Meri. Gràcies Meri per la teva aportació!! Tens un do per explicar les teves vivències i les teves emocions.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada